Referenties

Marie-Louise de Bresser

Team Lead Transfer Pricing Lightning at Phillips

Ellen is een bevlogen trainer die organisaties in beweging brengt. Haar manier van trainen is toegespitst op de situatie van de organisatie. Het is een dynamisch geheel waarbij je van begin tot eind geprikkeld wordt om actief deel te nemen aan de oefeningen. Haar personal coaching is enorm inspirerend. Ze brengt je in beweging.

Richard Becker

Manager Zorg Beschermd Wonen Daelzicht

Ellen is een zeer kundig maar zeer zeker ook prettige persoon. Gaat op respectvolle manier met mensen om en is zeer betrouwbaar. Zet mensen aan tot denken over eigen handelen en helpt je om het eigen inzicht te vergroten. Hierbij worden moeilijke thema's niet geschuwd edoch zonder dat het onprettig of onveilig voelt. Een aanrader voor iedere leidinggevende die teamprestaties wil verbeteren en/of die in is voor eigen persoonlijke ontwikkeling.

Kristof Franse

Kristof Franse Sr. Communications Adviser / Press Officer at Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Ellen was the coach at my PwC Management Development program. I've gotten to know her as a sharp coach. Able to combine personal development and leadership theory with practical solutions and advice.

Vera Schoenmakers

Member at Taskforce Programma Transitie Geboortezorg (PTGZ)

Samen met Ellen heb ik een aantal samenwerkingstrajecten binnen de eerstelijnszorg uitgevoerd. Accuraat, kundig, vasthoudend en goed oog voor onderlinge verhoudingen zijn eigenschappen van Ellen die ik sterk waardeer. Zij is goed in het in beweging zetten en het in beweging houden van professionals in de zorg. Dat is vaak nodig!

Josť Schaeffer

Principal bij Likewise Academy for NLP & Coaching

Ellen combineert coach- kracht met een zachte souplesse. Zij brengt daarmee mensen in beweging op weg naar hun dromen en doelen. Bovendien is zij een warme persoonlijkheid, rechtdoor zee, problemen beschouwt zij als uitdagingen. Dit maakt haar een bouwer. Iemand die ik van harte aanbeveel om mee in zee te gaan.

Arnout Smit

Experienced Transport, Insurance, Contracting and Corporate lawyer

I know Ellen as a sharp observer and analyst of situations and persons. With her thoroughly human approach, combined with excellent management and organizational skills and clarity of expression Ellen is well worth inviting to have a look at either your personal or management/organizational problems.

Wilma Hendriksen

Verpleegkundige bij Gezondheidscentrum Asielzoekers

Ellen heeft ons op een prettige, professionele en toch persoonlijke manier bijgestaan in ons teamvormingsproces. Stond open voor onze eigen ideeën, stimuleerde eigen meningen. Kon goed observeren en weet mensen met hun kwaliteiten te duiden. Geeft je een goed gevoel!. Zet zichzelf in ten dienste van het team en stelt haar eigen kennis en kunde niet op de voorgrond. Voor alles was tijd en ruimte om het te bespreken. Erg prettige coach om voor je team te hebben. Coacht op een volwassen en prettige, mij als persoon, aansprekende manier. Ellen krijgt van mij een 9++.

Peter Plones

Manager HR Luchtverkeersleiding Nederland

Ellen Schaap provided excellent training programs to Luchtverkeersleiding Nederland and succesfully realized the defined training goals.