Coaching

Waarom coaching? Je hebt vragen, wensen, of issues waar je mee worstelt. Dit kan zowel privé, relationeel of werk gerelateerd zijn. In coaching gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Het betekent aan de slag met jezelf, om inzicht te creëren wat er speelt en om nieuwe wegen te ontdekken naar jouw doel.

Bij coachtrajecten gaat het altijd om bewust worden. Inzicht ontwikkelen in waar komt mijn gedrag vandaan? ontdekken wie ben ik? en verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag en functioneren. Tijdens een coachtraject wordt de coachee zich bewust van zijn of haar onbewuste gedragspatronen, overtuigingen en belemmeringen die een volledige ontplooiing van zichzelf in de weg staan. Gevolgd door het ontwikkelen van effectieve alternatieven, waardoor het realiseren van de doelstellingen mogelijk wordt. De aanpak van MindSpirit kenmerkt zich door een “twee benen op de grond” aanpak. Coaching is niet een doel op zich. In het traject wordt daarom voortdurend de verbinding gelegd naar het dagelijkse werk en leven. Tenslotte gaat het erom dat daar de verandering plaats vind dat je weer op een goede manier zelf vooruit kan.


Werkwijze:

Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voorwaarden voor een goed coaching traject, daarom begint het coachtraject met een intakegesprek. In dit gesprek heeft de coachee de gelegenheid om te ervaren of het klikt met de coach en of coaching een gepaste oplossing is.

  • Contact op basis van veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Gratis kennismakingsgesprek: neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.
  • Heldere doelstellingen
  • We  vertalen de inzichten naar concreet te zetten stappen in jouw leven.
  • Kortdurende coaching trajecten van 6-8 gesprekken.

Optioneel ; ondersteuning van het coach proces m.b.v een persoonlijk DISC-profiel.

 

Coaching mogelijkheden: